Search

“CALLEBAUT” beļģu tumšā šokolāde, 400 g

12.99 

Izcelsmes valsts: Beļģija

Pievienot vēlmju sarakstam
Pievienot vēlmju sarakstam

Apraksts

Tumšās šokolādes aromātiskā, izteiksmīgā garša ir nepārprotama. Tās bagātīgā un sabalansētā garša, patīkamā tekstūra un maigās augļu notis kopā ar izteiktu kakao piegaršu ir labākās beļģu tumšās šokolādes īpašības, kas padara to tik populāru un iecienītu gardēžu vidū visā pasaulē. Ļaujieties īstas šokolādes garšai un izbaudiet mirkli, kad tā kūst mutē, atklājot bagātīgu garšu gammu.

Enerģētiskā un uztura vērtība 100 g: 551 kcal/ 2307 kJ, tauki 36,6 g, no kuriem piesātinātās taukskābes 22 g, ogļhidrāti 46 g, no tiem cukurs 43 g, olbaltumvielas 5,1 g, sāls 0,01 g.

Sastāvs: kakao masa, cukurs, kakao sviests, emulgators (sojas lecitīns), dabīgs vaniļas aromatizētājs. Satur soju. Var saturēt piena daļiņas. Pagatavošana: šokolādi ievieto plastmasas vai stikla traukā un izkausē mikroviļņu krāsnī 800-1000 W temperatūrā. Ik pēc 15-20 sekundēm samaisa. Atkārto šo procesu, līdz visi šokolādes gabaliņi ir izkusuši. Veiciet testu: iemērciet naža galu šokolādē, un tai vajadzētu sastingt 3-5 minūšu laikā istabas temperatūrā (+20 °C). Uzglabāt tumšā, no smakām brīvā vietā. Uzglabāšanas temperatūra: no +12 °C līdz +20 °C.

Papildus informācija

Svars 0.400 kg
Reģistrējies interneta veikalā www.riekstijums.lv
Saņem labākos jaunumus
Tavi pasūtījumi
Reģistrēties
Reģistrēts lietotājs?
Aizmirsāt paroli? Lūdzu, ievadiet savu lietotājvārdu vai e-pasta adresi. Jūs saņemsiet linku paroles maiņai uz Jūsu norādīto e-pastu.
We do not share your personal details with anyone.
0
Iepirkumu grozs