Pārslas un Putras

Pārslas un putras
Auzu putra ir viens no populārākajiem brokastu ēdieniem. Tas nav brīnums, jo auzu pārslas ir ļoti veselīgs un barojošs graudu produkts. Auzu putraimi ir bagāti ar augu olbaltumvielām, tai skaitā organismam ļoti vajadzīgām aminoskābēm. Auzu pārslas satur arī daudz augu tauku, tāpēc auzu putra ir ļoti sātīga. Jūs varēsiet daudzveidot savu brokastu ēdienkarti, ja vārīsiet putru no dažādām pārslām – tikpat veselīga un barojoša ir kviešu un miežu putra. Uzvārīt pārslas ir ļoti viegli, tam vajag tikai dažas minūtes. Putras garšu ir viegli daudzveidot, izmantojot mīļākās piedevas: medu, riekstus, sezonas augļus un ogas, utt. Ērti pagatavot brokastu putru vēl vakarā. Uzlejiet auzu pārslām sulu, ūdeni vai ūdeni un karoti dabīgā jogurta. Līdz rītam pārslas uzsūks šķidrumu un piebriedis – tās būs tikai nedaudz jāuzsilda, jāpievieno rieksti, svaigi vai žāvēti augļi, un Jūs iegūsiet lielisku brokastu ēdienu. Interneta veikalā „Rieksti Jums” Jūs atradīsiet lieliskas auzu, miežu un citu putraimu pārslas, kas bagātinās Jūsu ēdienkarti.