Sāls un cukurs

Sāls un cukurs ir produkti, ko Jūs varat atrast ikvienā virtuvē. Dietologi iesaka lietot gan cukuru, gan sāli mērenā daudzumā. Tāpēc ir vērts pameklēt barojošākos un veselīgākos šo produktu veidus. Jūs varat aizvietot parasto sāli ar izcilu Himalaju sāli. Himalaju sāls ievērojamākā atšķirība ir tā maigi rozā krāsa. Himalajos ar rokām savāktajam sālim ir arī daudz priekšrocību – šis sāls ir tīrs un dabīgs, jo tas „dzīvo” kalnos, bet tā ieguves laikā netiek izmantotas nekādas ķīmikālijas. Pievienojiet ēdienam Himalaju sāli, Jūs iegūsiet daudz vērtīgu minerālvielu. Veselīgāka parastā baltā cukura alternatīva ir dabīgs nerafinēts niedru cukurs. Jo tumšākas krāsas ir niedru cukurs, jo mazāk tas tika pakļauts attīrīšanai, tāpēc šādā cukurā ir daudz melases, minerālvielu un vitamīnu. Turklāt, brūnais cukurs atšķiras ar izsmalcinātu piegaršu, kas piešķirs Jūsu ceptajiem gardumiem patīkamu garšu. „Rieksti Jums” piedāvā izmēģināt jaunus produktus. Šeit Jūs atradīsiet Himalaju sāli un brūno cukuru par tiešām labu cenu.