Pastas un džemi

Pastas un ievārījumi tiek izgatavoti no dažādiem augļiem, ogām un dārzeņiem. Tas ir gatavs produkts, kas ilgi saglabā svaigu augu garšas īpašības un barības vielas. Pastu pagatavošanai visbiežāk tiek izmantoti dārzeņi, tiem pievieno dažādas garšvielas, kas piedod pikantu garšu. Ievārījumiem ir bieza tekstūra un gatavo tos no augļiem un dārzeņiem, saldina ar cukuru. Augstais augļu un dārzeņu sastāvs šajos produktos nodrošina dabīgu aromātu. Gan pastas, gan ievārījumi ir piemēroti dažādu ēdienu un uzkodu pagatavošanai. Viens no populārākajiem šo produktu izmantošanas veidiem – pasniegt tos mērces veidā vai kā piedevu pankūkām un putrām. Pastas un ievārījumi tāpat ir ideāli piemēroti dažāda veida saldo un pikanto konditorejas izstrādājumu pagatavošanai, tos izmanto pildījumam, kā krēmus, spilgtos ievārījumus un pastas arī glazūras vietā. Pastas ir lieliski piemērotas dažādu garšīgu uzkodu pagatavošanai, bet ievārījums tajā pašā mirklī pārvērtīs jebkuru ēdienu par garšīgu saldo. Atklājiet sev plašu dažādu krāsu, garšu un aromātu pastu un ievārījumu izvēli.