Search

“FunCakes” rotājumi tortēm “Helovīns”, 50 g

4.49 

Izcelsmes valsts: ES

Pievienot vēlmju sarakstam
Pievienot vēlmju sarakstam

Apraksts

Šie aizraujošie rotājumi tortēm radīs Helovīna noskaņojumu jebkuram konditorejas izstrādājumam vai desertam. Tajos bērni atpazīs krāsainus Helovīna simbolus – galu galā tos ir tik jautri arī nobaudīt. Jūs varat izmantot šos rotājumus, lai dekorētu kūkas, kēksiņus, cepumus, piparkūkas vai citus desertus. Radiet jautru svētku noskaņu!

Enerģētiskā un uztura vērtība 100 g: 406 kcal/ 1720 kJ, tauki 2,5 g, no kuriem piesātinātās taukskābes 0,9 g, ogļhidrāti 95,0 g, no tiem cukurs 88,0 g, olbaltumvielas 0,6 g, sāls 0,04 g.

Sastāvdaļas: cukurs, dekstroze, rīsu milti, glikozes sīrups, augu eļļa un tauki (rapsis), hidrogenēta eļļa (rapšu sēklas), krāsvielas: (E120, E132, E153, E160a, E163), biezinātāji: (E413, E414), koncentrāts (bietes, spirulīna), invertcukurs, kviešu ciete, maltodekstrīns, kukurūzas klijas, aromatizētājs, sāls, skābuma regulators: (E330), glazūras vielas: (E903, E904). Satur glutēnu. Var saturēt zemesriekstus, sojas un piena daļiņas. Uzglabāt tumšā vietā. Uzglabāšanas temperatūra: no 15°C līdz 22°C.

Papildus informācija

Svars 0.50 kg
Reģistrējies interneta veikalā www.riekstijums.lv
Saņem labākos jaunumus
Tavi pasūtījumi
Reģistrēties
Reģistrēts lietotājs?
Aizmirsāt paroli? Lūdzu, ievadiet savu lietotājvārdu vai e-pasta adresi. Jūs saņemsiet linku paroles maiņai uz Jūsu norādīto e-pastu.
We do not share your personal details with anyone.
Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo mediju funkcijas un analizētu mūsu trafiku. Mēs arī kopīgojam informāciju par to, kā izmantojat mūsu vietni ar mūsu sociālo mediju, reklāmas un analītikas partneriem. View more
Pieņemt
0
Iepirkumu grozs