Search

“MATHILDE” olu kulteņa garšvielu komplekts ar trifelēm, 1 gab.

13.99 

Izcelsmes valsts: Francija

Pievienot vēlmju sarakstam
Pievienot vēlmju sarakstam
SKU: RJ Rinkinys 0041 Category: Tag:

Apraksts

Vai ir apnikušas ierasti ceptas olas? Tad jums vienkārši jāizmēģina šis garšvielu komplekts, kas ļaus jums atklāt jaunas izsmalcinātas garšas. Piešķiriet ceptām olām izsmalcinātu trifeļu garšu – tas ir klasisks franču virtuves salikums. Intensīvā un izteiksmīgā melno trifeļu garša vai nedaudz maigākā vasaras trifeļu garša lieliski saderēs ar olu ēdieniem un pacels jūsu kulinārijas meistarību jaunā līmenī.

Olīveļļas ar balto trifeļu aromātu enerģētiskā un uztura vērtība 100 g: 3700 kJ / 900 kcal, tauki 100 g, no tiem piesātinātās taukskābes 17,0 g, ogļhidrāti 0 g, no tiem cukuri 0 g, olbaltumvielas 0 g, sāls 0 g.

Krēma ar vasaras trifelēm (3%) enerģētiskā un uztura vērtība 100 g: 1102 kJ / 264 kcal, tauki 25,0 g, no tiem piesātinātās taukskābes 16,0 g, ogļhidrāti 5,2 g, no tiem cukuri 1,6 g, olbaltumvielas 5,2 g, sāls 0,77 g.

Sastāvdaļas: olīveļļa ar balto trifeļu aromātu, 50 ml (augstākā labuma pirmā spieduma olīveļļa 98,1%, dabīgs aromatizētājs), krēms ar trifelēm (3%), 30 g (šampinjoni, augstākā labuma pirmā spieduma olīveļļa, saulespuķu eļļa, melnās olīvas, dabīgs aromatizētājs, vasaras trifeles 3%, sāls, ķiploki). Krēma ar vasaras trifelēm (3 %) var saturēt piena, sinepju un olu daļiņas. Glabāt tālāk no karstuma, gaismas un mitruma. Krēmu ar vasaras trifelēm (3%) pēc atvēršanas uzglabāt vēsā vietā un izlietot 48 stundu laikā.

Papildus informācija

Daudzums 1 gab
Reģistrējies interneta veikalā www.riekstijums.lv
Saņem labākos jaunumus
Tavi pasūtījumi
Reģistrēties
Reģistrēts lietotājs?
Aizmirsāt paroli? Lūdzu, ievadiet savu lietotājvārdu vai e-pasta adresi. Jūs saņemsiet linku paroles maiņai uz Jūsu norādīto e-pastu.
We do not share your personal details with anyone.
Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo mediju funkcijas un analizētu mūsu trafiku. Mēs arī kopīgojam informāciju par to, kā izmantojat mūsu vietni ar mūsu sociālo mediju, reklāmas un analītikas partneriem. View more
Pieņemt
0
Iepirkumu grozs