Search

“PASTIFICIO TEMPORIN” linguine ar sarkanvīnu, 250 g

3.29 

Izcelsmes valsts: Itālija

Pievienot vēlmju sarakstam
Pievienot vēlmju sarakstam
SKU: RJ Makaronai 0044 Categories: ,

Apraksts

Domājat, ka makaroni nevar pārsteigt nevienu? Jūs kļūdāties, atjautīgie itāļi makaronus paceļ jaunā līmenī. Nogaršojiet šos brīnišķīgos linguine, kas aromatizēti ar sarkanvīnu, kurš tiem piešķir brīnišķīgu nokrāsu un negaidītu pikantumu. Un kas saka, ka tik parasts ēdiens kā makaroni nevar izcelt smalkas, izsmalcinātas garšas?

Enerģētiskā un uztura vērtība 100 g: 349 kcal/ 1481 kJ, tauki 1,0 g, no kuriem piesātinātās taukskābes 0,1 g, ogļhidrāti 74,0 g, no tiem cukurs 2,0 g, olbaltumvielas 12,0 g, sāls 0,1 g.

Sastāvdaļas: cieto kviešu manna, ūdens, vīns “Amarone della Valpolicella DOCG” 2,3%, biešu pulveris, dabīgs aromatizētājs. Satur glutēnu un sulfītus. Var saturēt olu, zivju, mīkstmiešu, sojas, seleriju un sinepju daļiņas. Gatavošana: ielieciet sālītā verdošā ūdenī un vāriet 5 minūtes. Uzglabāt vēsā, sausā vietā.

Papildus informācija

Svars 0.250 kg
Reģistrējies interneta veikalā www.riekstijums.lv
Saņem labākos jaunumus
Tavi pasūtījumi
Reģistrēties
Reģistrēts lietotājs?
Aizmirsāt paroli? Lūdzu, ievadiet savu lietotājvārdu vai e-pasta adresi. Jūs saņemsiet linku paroles maiņai uz Jūsu norādīto e-pastu.
We do not share your personal details with anyone.
Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo mediju funkcijas un analizētu mūsu trafiku. Mēs arī kopīgojam informāciju par to, kā izmantojat mūsu vietni ar mūsu sociālo mediju, reklāmas un analītikas partneriem. View more
Pieņemt
0
Iepirkumu grozs