Search

“PASTIFICIO TEMPORIN” makaronu garšvielu komplekts, 150 g

6.79 5.77 

Izcelsmes valsts: Itālija

Pievienot vēlmju sarakstam
Pievienot vēlmju sarakstam

Apraksts

Šis brīnišķīgais trīs garšvielu komplekts ļaus jums izcelt patiesās itāļu virtuves garšas. Aromātiskie garšaugi, žāvēti pikanti dārzeņi un unikāla garša un intensīvs aromāts, kas pamodina apetīti. Šajā komplektā jūs atradīsit Peperoncino, Italiana un Arrabbiata garšvielu maisījumus – tik atšķirīgus un tomēr vienkārši brīnišķīgus. Garšvielās slēpjas īstais itāļu virtuves šarms – tā ir burvīga aromātu un garšu pasaule, kurai nav iespējams pretoties.

Arrabbiata garšvielu enerģētiskā un uzturvērtība 100 g: 1152 kJ / 273 kcal, tauki 5,2 g, no kuriem piesātinātās taukskābes 1,0 g, ogļhidrāti 43,0 g, no tiem cukurs 4,1 g, olbaltumvielas 14,0 g, sāls 28,0 g. Italiana garšvielu enerģētiskā un uzturvērtība 100 g: 1371 kJ / 324 kcal, tauki 4,7 g, no kuriem piesātinātās taukskābes 0,9 g, ogļhidrāti 55,9 g, no tiem cukurs 16,6 g, olbaltumvielas 14,4 g, sāls 2,6 g. Garšvielu “Ķiploki, eļļa un čili pipari” enerģētiskā un uzturvērtība 100 g: 1567 kJ / 371 kcal, tauki 7,9 g, no kuriem piesātinātās taukskābes 1,5 g, ogļhidrāti 59,0 g, no tiem cukurs 5,1 g, olbaltumvielas 16,0 g, sāls 3,7 g.

Sastāvdaļas: garšviela “Arrabbiata” (čili pipari, sāls, ķiploki, pētersīļi, ķirsis, garšviela “Italiana” (sīpoli, pētersīļi, tomāti, kaperi, ķiploki, oregano, olīvas), garšvielas “Ķiploki, eļļa un čili pipari” (čili pipari, ķiploki, pētersīļi, baziliks). Var saturēt glutēna, sojas, sinepju, selerijas, sezama, zemesriekstu, vēžveidīgo, piena, sulfītu daļiņas. Gatavošana (100 g makaronu): pannā pievieno 50 ml ūdens, 1 ēdamkaroti eļļas un 1 ēdamkaroti garšvielu maisījuma. Vāriet 15 minūtes. Noteciniet pagatavotos makaronus un samaisiet tos pannā ar mērci. Pievienojiet sieru pēc garšas. Uzglabāt vēsā, sausā vietā.

Papildus informācija

Svars 0.15 kg
Reģistrējies interneta veikalā www.riekstijums.lv
Saņem labākos jaunumus
Tavi pasūtījumi
Reģistrēties
Reģistrēts lietotājs?
Aizmirsāt paroli? Lūdzu, ievadiet savu lietotājvārdu vai e-pasta adresi. Jūs saņemsiet linku paroles maiņai uz Jūsu norādīto e-pastu.
We do not share your personal details with anyone.
Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo mediju funkcijas un analizētu mūsu trafiku. Mēs arī kopīgojam informāciju par to, kā izmantojat mūsu vietni ar mūsu sociālo mediju, reklāmas un analītikas partneriem. View more
Pieņemt
0
Iepirkumu grozs