Search

“FunCakes” gatavošana virtuļiem, 500 g

4.89 

Izcelsmes valsts: ES

Pievienot vēlmju sarakstam
Pievienot vēlmju sarakstam

Apraksts

Garšīgi, rotaļīgi un ļoti kārdinoši… kas tie ir? Virtuļi! Tas ir amerikāņu deserts, kas neapšaubām ir iekarojis eiropiešu sirdis. Virtulis noteikti ir apdraudējums mūsu iecienītākajām kūciņām, un ir viegli saprast, kāpēc. Tas ir saldais ēdiens, kas ir ne tikai garšīgs, bet tam ir arī liels potenciāls dažādo dekorāciju ziņā, kuras var kombinēt. Virtulis ir gaidītākais viesis katrā bērnu ballītē, un tas var būt dažādās formās, izmēros, krāsās vai pat atspoguļot ballītes tēmu. Vai vēlaties šo gardumu arī savā ballītē? Izmantojot FunCakes, jūs varat viegli pagatavot šos gardumus cepeškrāsnī vai fritē.

Enerģētiskā un uzturvērtība 100 g: 1494 kJ / 357 kcal, tauki 4,0 g, no tiem piesātinātās taukskābes 1,0 g, ogļhidrāti 71,0 g, no tiem cukuri 17,0 g, olbaltumvielas 9,2 g, sāls 2,6 g.

Sastāvs: kviešu milti, cukurs, modificētā ciete, raudzēšanas viela: (E450, E500), augu eļļa un tauki (rāceņi), kviešu lipeklis, sāls, emulgatori: (E471 (palmu), E472e (saulespuķu, rapšu)), biezinātājs: (E466), aromatizētājs, fermenti (kviešu). Satur glutēnu. Var saturēt olu, sojas, piena un lupīnas piemaisījumus.

Pagatavošana: lai iegūtu labākos rezultātus, pagatavojiet uz pannas. Pagatavošana: visām sastāvdaļām jābūt istabas temperatūrā. 500 g maisījuma, 215 ml ūdens un 65 ml (55 g) augu eļļas 5 minūtes sajauc mikserī. Izrullējiet mīklu aptuveni 5 mm biezumā. Izgrieziet konusus un atstājiet tos 25 minūtes atpūsties. Uzkarsē pannu līdz 180°C vai cepeškrāsni līdz 200°C (konvekcijas krāsnī līdz 180°C). Cepšana: cep pīrādziņus apmēram 90 sekundes no abām pusēm, līdz tie kļūst zeltaini brūni. Cepeškrāsnī: ielieciet virtuļus virtuļu veidnē un cepiet apmēram 12 minūtes, līdz kļūst zeltaini brūni. Apsmērējiet virtuļus ar izkausētu sviestu un dekorējiet pēc savas izvēles. No 500 g maisījuma var izcept 12-24 pīrādziņus atkarībā no to lieluma un biezuma. Uzglabāt sausā, vēsā vietā.

Papildus informācija

Svars 0.5 kg
Reģistrējies interneta veikalā www.riekstijums.lv
Saņem labākos jaunumus
Tavi pasūtījumi
Reģistrēties
Reģistrēts lietotājs?
Aizmirsāt paroli? Lūdzu, ievadiet savu lietotājvārdu vai e-pasta adresi. Jūs saņemsiet linku paroles maiņai uz Jūsu norādīto e-pastu.
We do not share your personal details with anyone.
Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo mediju funkcijas un analizētu mūsu trafiku. Mēs arī kopīgojam informāciju par to, kā izmantojat mūsu vietni ar mūsu sociālo mediju, reklāmas un analītikas partneriem. View more
Pieņemt
0
Iepirkumu grozs